0 głosów
w Inventor przez użytkownika (180)
Ostatnio coraz częściej myślę o wymianie starego systemu ogrzewania w naszym domu. Używamy jeszcze pieca gazowego, ale rachunki są coraz wyższe, a ekologicznie to też nie jest najlepsze rozwiązanie. Zastanawiam się nad pompą ciepła, ale nie wiem, czy taka inwestycja rzeczywiście się opłaca i gdzie w Nowym Sączu można znaleźć rzetelną firmę, która się tym zajmuje.

1 odpowiedź

0 głosów
przez użytkownika (220)

Zdecydowanie warto to rozważyć. My wymieniliśmy system grzewczy rok temu i zdecydowaliśmy się właśnie na pompę ciepła – różnica w rachunkach była widoczna już po pierwszym sezonie. Jeśli szukasz sprawdzonego wykonawcy w Nowym Sączu, koniecznie zajrzyj tutaj: https://nisco.pl/pompy-ciepla-nowy-sacz.html . Znajdziesz tam kompleksową ofertę – od doradztwa, przez dobór odpowiedniego systemu, aż po profesjonalny montaż. Dodatkowo pomagają w uzyskaniu dofinansowań, co znacznie obniża koszty inwestycji.

przez użytkownika (220)
Super, że o tym wspomnieliście! Sama jestem na etapie szukania rozwiązań do nowego domu i miałam sporo wątpliwości. Taki lokalny, doświadczony partner może naprawdę ułatwić cały proces. Zaraz zerknę na tę stronę – może właśnie tego szukałam.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź
pytanie zadane 7 kwietnia w Inventor przez użytkownika (180)
0 głosów
4 odpowiedzi
pytanie zadane 18 kwietnia 2024 w Kariera Inżyniera przez użytkownika (180)
0 głosów
0 odpowiedzi
pytanie zadane 20 lipca 2014 w Inventor przez użytkownika (320)
0 głosów
1 odpowiedź
0 głosów
0 odpowiedzi
pytanie zadane 7 lipca 2014 w Inventor przez użytkownika (220)
...